Uw tuin voorzien van een tuinhek?

Wilt u aan de hand van een tuinhek ongewenste gasten op uw oprit een stijlvolle manier vermijden, of heeft u graag een stijlvolle oprit? Een tuinhek van ons voldoet geheel aan uw wensen. Gevestigd in Gemert (Brabant) zijn wij u met een deskundig en ervaren team, een uitgebreid assortiment in onze grote showroom en uitstekende service u graag van dienst. Maak voor het ontwerp, levering of installatie van een tuinhek gebruik van de onze expertise. Onze tuinhekken vragen geen onderhoud doordat deze thermisch zijn verzinkt met daarna een 2-laags poedercoating in uw gewenste RAL-kleur. U betaalt geen meerprijs voor een kleur en sierpunt naar uw wens. Zo sluit uw tuinhek precies aan op de wensen die u heeft.

Uw tuinhek geheel naar uw wensen

Een tuinhek dat geheel aan uw wensen voldoet. Dat is onze uitdaging. Wij denken graag met u mee en leveren indien gewenst maatwerk af. Voor welk type tuinhek kiest u? Gaat u voor klassiek, tijdloos of houdt u meer van strak en modern. En is een hekwerk alleen voldoende of kiest u voor het totaalpakket met inrijpoort, poortautomatisering en hang –en sluitwerk? Wij horen graag uw wensen. Ontdek onze scherpe prijzen en aanbiedingen.

Modellen

Op deze website vindt u een uitgebreide keuze van de verschillende tuinhekken die u bij ons kunt bestellen. Wil u graag een impressie zien van hekwerken die wij geplaatst hebben, dan verwijs ik u graag naar onze impressie-pagina waarin u ideeën kunt opdoen van onze hekken en poorten. Wilt u meer informatie of deskundig advies over onze poorten? Neem dan direct contact met ons op via 0413 – 21 07 11 of stuur een e-mail naar info@vanleurhekwerk.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte-configurator

Tuinhek offerte aanvragen

Wanneer u opzoek bent naar een hekwerk en/of poort wilt u graag weten waar u aan toe bent en uiteraard wat de kosten zullen zijn. U heeft in gedachten al voor u wat u misschien wilt of u bent opzoek naar diverse voorbeelden. Door onze unieke Offerte-configurator te gebruiken weet u precies wat de mogelijkheden zijn inclusief een duidelijke ontwerp tekening met een exacte prijs. In slechts enkele stappen navigeert u virtueel door de modellen en mogelijkheden. Zo beschikt u snel over een scherpe vrijblijvende prijsopgave. Benieuwd waar u aan toe bent?

tuinhek voorbeeld
tuinhek voorbeeld
tuinhek voorbeeld

Wilt u meer foto’s bekijken ga dan naar onze impressie pagina.

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

U kunt door onderstaand formulier in te vullen uw vraag stellen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen zodat we u kunnen voorzien van een antwoord en een gedegen advies.

landing informatie
Bezig met versturen

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
TuinhekHekwerk HelmondElektrische poortenAutomatische poortenTuinpoortenSmeedijzeren hekkenSierhekwerk BrabantProteco poortautomatiseringPoort automatiseren prijsLaag hekwerk