Service & Onderhoud

Uiteraard staat Van Leur Hekwerken met haar vakkundige en gespecialiseerde monteurs voor u klaar! Maak hieronder uw keuze zodat wij direct over de benodigde informatie beschikken en u snel de juiste service kunnen verlenen. Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact met u op met een oplossing of voor het plannen van een afspraak.

Veelgestelde vragen

Elektrische storingen aan uw Proteco poortopeners en storingen aan videofoons en intercoms kunt u bij ons melden op de Elektrische storing melden pagina

Plaats nieuwe batterijen in het apparaat en kijk of de poort nu wel werkt. Anders kunt u contact opnemen middels het formulier bij Elektrische storing melden.

Wij bieden een ruim assortiment van meer dan 100 modellen hekwerken en poorten welke wij voor u op maat samenstellen. Denk ook aan bijvoorbeeld een hekwerk of poort op basis van uw eigen ontwerp. Dit is bij ons geen enkel probleem en zo komen we samen tot jouw droomontwerp. De prijs hangt dus af van wat uw wensen zijn.

U heeft bij ons de keuze uit alle RAL-kleuren, ornamenten en spijlpunten zodat u precies over het model kan beschikken wat u in gedachten hebt. Van modern tot klassiek, geen enkel probleem!

Niet alleen voor hekwerken en poorten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij delen ook graag onze uitgebreide kennis en mogelijkheden voor toegangscontrole zoals: Web-oplossingen, Domotica, Videofoons, Intercoms, Camerasystemen, Beveiliging en Verlichting. Zo vormen we één krachtig geheel en kunnen we totaalprojecten opleveren waar onze klanten trots op zijn.

Voor losse onderdelen kunt u onze onderdelen webshop raadplegen: .