Penanten

Wilt u een unieke uitstraling creëren? Kies dan voor de Gorc kant-en-klare stapelblokken. Deze zijn eenvoudig te monteren, keuze uit vele kleuren vormen en afwerkingsmogelijkheden en door middel van de diverse effectieve structuren zorg je voor moderne uitstraling en verrijking van jouw huis of terrein. Onze penanten worden geproduceerd door vibro-technologie. Deze technologie zorgt voor een hoge kwaliteit en een esthetische verschijning. Het aanbod bij Van Leur Hekwerk is een breed assortiment van betonnen penanten en muren van standaard hoge kwaliteit en afwerking die uiteraard voldoet aan de Europese normen.

Uw penanten geheel naar uw wensen

De stapelblokken hebben een oppervlakte van natuurlijk zandsteen en afgewerkte randen en zijn beschikbaar is effen kleuren en Multi-color (dit is de kleur van verschillende mengsels). Deze reeks volgt de rots in de natuur omdat het gebied en de manier waarop de kleur in elk blok willekeurig en uniek is. Doordat deze blokken gestapeld worden is de installatie tijd snel. Er kan gekozen worden om de blokken op de standaard manier te monteren doormiddel van verlijming of u kiest ervoor om de blokken vol te storten met beton. Wij doen dit standaard wanneer er hekwerk of poorten aan gemonteerd worden.

Modellen

Bij Van Leur Hekwerk heeft u een groot aanbod aan afmetingen en kleuren. Hierdoor is er voor ieder een oplossing te vinden. Wilt u graag penanten met een hekwerk ertussen, of wil u graag een volledige muur? Alles is mogelijk. Vertel ons uw wensen, dan kunnen we samen tot een gewenste unieke samenstelling komen. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een combinatie te maken met hekwerk en poorten. Op deze website vindt u een uitgebreide keuze van de modellen penanten die u bij ons kunt bestellen. Bovendien hebben wij een impressie-pagina waarin u ideeën kunt opdoen van onze penanten. Wilt u meer informatie of deskundig advies over onze penanten? Neem dan direct contact met ons op via 0413 – 21 07 11 of stuur een e-mail naar info@vanleurhekwerk.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte-configurator

Penanten offerte aanvragen

Wanneer u opzoek bent naar een hekwerk en/of poort (poort oprit) wilt u graag weten waar u aan toe bent en uiteraard wat de kosten zullen zijn. U heeft in gedachten al voor u wat u misschien wilt of u bent opzoek naar diverse voorbeelden. Door onze unieke Offerte-configurator te gebruiken weet u precies wat de mogelijkheden zijn inclusief een duidelijke ontwerp tekening met een exacte prijs. In slechts enkele stappen navigeert u virtueel door de modellen en mogelijkheden. Zo beschikt u snel over een scherpe vrijblijvende prijsopgave. Benieuwd waar u aan toe bent? Start mijn gratis offerte

penanten
penanten
penanten

Wilt u meer foto’s bekijken ga dan naar onze impressie pagina.

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

U kunt door onderstaand formulier in te vullen uw vraag stellen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen zodat we u kunnen voorzien van een antwoord en een gedegen advies.

landing informatie
Bezig met versturen

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Smeedijzer hekwerkSierhekwerkPrijs videofoonPenantenInrijpoorten prijzenIJzeren hekkenHekwerk EindhovenElektrische poortAutomatische poortTuinmuur stapelblokken