Toegangscontrole

Van Leur Hekwerk heeft een interessante lijn videofoons en intercoms. Ook communiceren met uw smartphone en/of tablet overal te wereld is mogelijk met onze videofoons waarbij u direct kunt communiceren met uw bezoekers. Hiermee kunt u direct zien wie er aan uw poort of op uw terrein staat.

IP Video Intercom

Met de inbouw-versies van onze IP Video Intercoms kunt u met de bezoekers communiceren waar u maar wilt en overal ter wereld. Wanneer er wordt aangebeld aan de IP Video Intercom wordt de toegangscontrole gestart. De intercom neemt direct contact op met uw smartphone en/of tablet, waarna u na het accepteren van het gesprek direct degene die aangebeld heeft in beeld krijgt. Daarna krijgt u direct de mogelijkheid om een foto en/of video te maken van het beeld door middel van de gratis App te verkrijgen voor iOS en Android.

HD beelden

Door de HD camera geniet u van heldere duidelijke beelden. Tevens is het mogelijk om bij aanbellen direct een HD foto per e-mail te ontvangen. Het aansluiten van een extra bel of draadloze bel is ook mogelijk. U kunt met dit IP Video Intercom uw systeem op afstand volledig bedienen, als u in de tuin zit kunt u uw bezoeker op afstand binnen laten, via de deur/hek opener functie. Daarnaast beschikt deze IP intercom een bewegingsmelder, zodra er beweging door de camera wordt waargenomen kan dit systeem evenals een foto per e-mail naar u verzenden. U kunt de IP Video intercom aansluiten via WiFi of een netwerkkabel.

Gratis App

De installatie is eenvoudig met de bijgeleverde handleiding, de App op uw smartphone en/of tablet kunt u gratis verkrijgen in de Appstore of Google Play Store. Middels het IP-adres van de IP Video Intercom kunt u met uw pc/laptop eenvoudig inloggen en vele instellingen en mogelijkheden toepassen of aanpassen. Ook op uw pc of laptop kunt u werken met dit systeem en bezoekers te woord staan evenals uw poort/deur bedienen.

Codepaneel

Een van de traditionele bedieningsvormen van toegangscontrole is het codepaneel. De codepanelen kunnen worden gebruikt voor toegangscontrole op deuren en poorten maar ook als een bediening voor automatisering systemen zoals rolluik, alarm installaties, rolluiken, automatische ramen, tuinverlichting en watersystemen. Deze vorm van beveiliging biedt flexibiliteit, aangezien u zelf kunt bepalen met wie u de code deelt. Het eenvoudige aan dit systeem is dat je gebruikt maakt van een code die je op elk moment kunt aanpassen en die je samen met mensen kunt delen die je toegang wil verschaffen tot een terrein of niveau.

Impressie

Klantenreacties