Proteco Nederland

Al 15 jaar zijn wij officieel Proteco Poortautomatiseringen dealer/importeur van Nederland. Trots kunnen wij je nu mededelen dat wij ons sinds 1-11-15 officieel Proteco Nederland mogen noemen. Op deze manier kunnen wij je nóg beter van dienst zijn én heb je voor Proteco hét aanspreekpunt van Nederland. Wij hebben de juiste kennis, showroom met live demo’s en mogelijkheden om u deze professionele sets aan te bieden en indien gewenst bij je te komen monteren middels ons eigen ervaren team.

 

Proteco Leader 3 set:
Opbouw set voor draaipoorten. Maximale lengte per poortvleugel tot 2,5m met een gewicht tot 350kg.
Ideaal voor montage laag aan de grond.
Meer informatieBestellen in de webshop

Proteco Leader 5 set:
Opbouw set voor draaipoorten. Maximale lengte per poortvleugel tot 3,5m met een gewicht tot 350kg.
Ideaal voor montage laag aan de grond.
Meer informatieBestellen in de webshop

Tab content

Proteco

Proteco is een vooruitstrevend bedrijf gevestigd in Italië. Het was een gepassioneerd pad dat in 1971 werdt gestart met experimenteren en onderzoeken samen met professionele know-how op het hoofdkantoor in Castagnito, Italië. Vanaf toen tot op heden worden de meest up-to-date technologieën gebruikt. Met continue onderzoeken en procesverbeteringen waarbij telkens kwaliteit de hoogste prioriteit blijft. Proteco is dan inmiddels ook niet voor niets uitgegroeid naar meer dan 60 landen wereldwijd.
Proteco vernieuwde haar image en onderscheidt nu haar producten met voorsprong door slim te anticiperen op de veranderingen in deze markt. Het merk is nu gekoppeld aan een bekend beeldmerk voor installateurs en gebruikers dat sterk staat voor haar technologie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kwaliteit

Hoge kwaliteitsnormen is een topprioriteit dat gewaarborgd wordt door de juiste strenge keuzes van materialen en continue monitoring tijdens het productieproces. Elke Proteco poortautomatisering is grondig getest om te voldoen aan de juiste specificaties dat resulteert in vertrouwen en veiligheid voor de eindgebruikers. Proteco onderneemt kwaliteits audits voor certificering voor top-level internationale kwaliteitsnormen.