Gorc stapelblokken

Creëer een unieke uitstraling met de Gorc kant-en-klare stapelblokken. Maak eigen combinaties en kies uit vele kleuren, vormen en afwerkingsmogelijkheden. Eenvoudige montage en diverse effectieve structuren zorgen voor een natuurlijke, maar tegelijkertijd moderne uitstraling en verrijking van jouw huis. Ook dit mooie product kun je vinden in onze showroom.

Unieke snelle montage

Doordat deze blokken gestapeld worden is de installatie tijd snel. Er kan gekozen worden om de blokken op de standaard manier te monteren doormiddel van verlijming of u kist ervoor om de blokken vol te storten met beton. Wij doen dit standaard wanneer er hekwerk of poorten aan gemonteerd worden.

Vele mogelijkheden

Door de diversiteit aan kleuren en afmetingen is er voor ieder een oplossing te vinden. Of u nou een volledige muur wilt of penanten met hekwerk ertussen. Alles is in principe mogelijk. Vertel ons uw situatie en wensen, dan kunnen we samen een gewenste samenstelling maken. De combinatie met hekwerk of poorten is uiteraard mogelijk.

Kleuren:

De Gorc stapelblokken worden geproduceerd door vibro-technologie, welke zorgt voor een hoge kwaliteit en esthetische verschijning. Het aanbod is een brede selectie van betonnen penanten en muren van standaard hoge afwerking en kwaliteit die voldoet aan de Europese normen.

De stapelblokken hebben een oppervlakte van natuurlijk zandsteen en afgewerkte randen en zijn beschikbaar is effen kleuren en Multi-color (dit is de kleur van verschillende mengsels). Deze reeks volgt de rots in de natuur omdat het gebied en de manier waarop de kleur in elk blok willekeurig en uniek is.

De meest populaire zijn de Gorc blokken van 38x22x16cm en 28x28x16cm split met vier zijden en hebben een verticale voeg. Deze stapelblokken simuleren bakstenen.

De bouw van deze blokken is minder arbeidsintensief dan in het geval van droog metselwerk met stenen omdat deze blokken kunnen worden verlijmd. Ook kan gekozen worden om de blokken los te stapelen en daarna vol te storten met beton zodat het één massief geheel wordt.

Impressie

Hier zie je een aantal voorbeelden van de stapelblokken:

Heb je interesse in de stapelblokken of misschien een vraag? Neem dan gerust even contact op. Dit kan via het contactformulier of bel naar het nummer 0413 – 21 07 11.