Over ons

Van Leur Hekwerk is de hekwerkspecialist uit Brabant met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn actief in heel Nederland, Duitsland, België en zelfs buiten Europa en beschikken naast de fabricage over een gespecialiseerd eigen montage-, installatie- en service team. Je hebt vanaf nu één adres voorzien van de juiste ervaring, laatste technieken en aan jouw wensen waar wij aan kunnen voldoen.


We bieden een ruim assortiment van meer dan 100 modellen hekwerken en poorten welke wij voor jou op maat samenstellen. Denk ook aan bijvoorbeeld een hekwerk of poort op basis van uw eigen ontwerp. Dit is bij ons geen enkel probleem. Zo komen we samen tot jouw droomontwerp. Je hebt bij ons de keuze uit alle RAL-kleuren, ornamenten en spijlpunten zodat je precies over het model kan beschikken wat je in gedachten hebt. Van modern tot klassiek, geen enkel probleem!

Doordat wij gebruik maken van een uniek offerte-aanvraag-systeem de Offerte-configurator® kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte ontvangen via je pc, smartphone of tablet wanneer je lekker thuis op de bank zit. Uiteraard met terug koppeling van een mooi overzicht van je wensen en 3D tekening van je gekozen model.

Niet alleen voor hekwerken en poorten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij delen ook graag onze uitgebreide kennis en mogelijkheden voor toegangscontrole zoals: Web-oplossingen, Domotica, Videofoons, Intercoms, Camerasystemen, Beveiliging en Verlichting. Zo vormen we één krachtig geheel en kunnen we totaalprojecten opleveren waar onze klanten trots op zijn.


Uitgebreide showroom

Sinds 2009 zijn we gevestigd in ons nieuwe bedrijfspand waar we van alle gemakken en mogelijkheden zijn voorzien. Trots zijn wij dan ook op onze enorme showroom waarin wij exact kunnen laten zien en demonstreren waar jij interesse in hebt en waar wij volledig achter staan met een gedegen advies. Geen gedoe met afspraken, maar gewoon binnenlopen wanneer het jouw uitkomt! Eén van de ervaren medewerkers kan na het aanbieden van een heerlijke kop koffie samen met jou de mogelijkheden bekijken, je ideeën horen en zo samen de perfecte oplossing samenstellen. Want luisteren is wat wij belangrijk vinden en blij worden we van klanten die onze producten en diensten waarderen.


Voor meer informatie over onze showroom verwijzen we je graag naar de Showroom-pagina waar je alvast in 3D een bezoek kunt brengen in onze showroom.

over-ons-proteco-nederland

Proteco Nederland

Al bijna 15 jaar zijn wij officieel Proteco Poortautomatiseringen dealer/importeur van Nederland. Tros kunnen wij je nu mededelen dat wij sinds 1-11-15 officieel distributeur zijn van Nederland en hiermee verder gaan onder de naam Proteco Nederland. Op deze manier kunnen wij je nóg beter van dienst zijn En heb je voor Proteco het aanspreekpunt van Nederland.

Meer informatie hierover kun je vinden op de website: www.proteco.nl

Controlmatic

Altijd zijn wij bezig met nieuwe producten en oplossingen zodat onze klanten ook kunnen genieten van de allerlaatste technologieën en daarom optimaal comfort kunnen beleven.

Deze nieuwe technieken en oplossingen bieden wij u via Controlmatic. Controlmatic houdt zich bezig met web-oplossingen, het koppelen van IP-systemen, beveiliging en het zorgen van een zo optimaal mogelijk leeft comfort in en om je woning of kantoor.

Meer informatie hierover kun je vinden op de website: www.controlmatic.nl