Dealer worden?

Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste, vakkundige wederverkopers voor de regio’s Nederland, Duitsland en België. Een goede duurzame relatie met onze wederverkopers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer je geïnteresseerd bent in het aanbieden van van onze producten heeft dat voor jou vele voordelen. Als dealer heb je onder andere de volgende belangrijke voordelen:

Geen voorraad nodig

Bij ons hoef je geen grote bestellingen te doen. Dit scheelt je ruimte, tijd en kosten om een voorraad te behouden. Tevens hanteren wij geen minimale bestelhoeveelheden en kun je gewoon bestellen wat je nodig hebt. Al onze producten naast hekwerken en poorten hebben wij altijd voldoende voorraad.

Maatwerk aanbieden

Wij leveren vele hekwerken en poorten op maat voor onze klanten. Dit kun jij ook! Geef ons de wensen door van jouw klanten en wij maken een mooi aansprekend ontwerp in 2D/3D die jij kunt aanbieden aan jou klanten.

Voordelig inkopen

Uiteraard is het van belang dat je als wederverkoper tegen voordelige prijzen bij ons kunt inkopen. Bij toename van je bestellingen kun je uiteraard groeien in nog voordeligere tariefgroepen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij bieden enkel alleen duurzame kwaliteitsproducten. Dit zie je meteen terug in onze hekwerken en poorten maar ook in onze eigen lijn in producten zoals toegangscontrole tot en met domotica. Wij maken gebruik van de nieuwste en laatste technologieën waar bij jij weer een voordeel kunt hebben tegenover je eventuele concurrenten.

Cursussen & Training

Uiteraard zullen we jou indien bij gebrek aan bepaalde kennis van producten of het leren van nieuwe producten zo nu en dan eens uitnodigen om hiervoor een training bij ons te volgen in onze trainingsruimte. Wij hebben niet alleen de juiste producten maar ook de kennis in huis om jou te voorzien van de juiste ingrediënten zodat jij aan de slag kan!

Showroom & Experience Center

Niet in het bezit van een showroom? Geen probleem! Het is mogelijk om bij ons een afspraak te maken waarbij je jouw klant uitnodigt in onze grote showroom en Experience Center. Hier heeft u de perfecte ruimte om alles te laten zien, ervaren en het juiste advies te kunnen geven. Heeft u wel een showroom? Dan is het uiteraard ook mogelijk om deze te voorzien van onze producten tegen speciale aantrekkelijke demo-prijzen.