Hekwerk zoals hekwerk hoort te zijn

Van Leur Hekwerk is uw hekwerk leverancier waarnaar u opzoek bent. Hekwerk is er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen, van klassiek strak en modern, tot tijdloos en industrie hekwerk. Bij ons kunt u uw hekwerk geheel naar eigen stijl laten vervaardigen. Zo heeft u een eigen hekwerk volledig naar uw wensen. Wij zijn gevestigd in Gemert (Noord-Brabant). Ons werkgebied is geheel Nederland, Duitsland en België. Met onze eigen ervaren gespecialiseerde montage teams, een uitgebreid assortiment in hekwerken en poorten, een grote showroom en uitstekende service, zijn wij u graag van dienst. Wij gaan voor kwaliteit en daarom zijn onze hekwerken onderhoudsvrij doordat deze thermisch zijn verzinkt met daarna een 2-laags poedercoating in uw gewenste RAL-kleur. Er is hierbij geen sprake van enig prijsverschil of meerprijs. U kunt bij ons zonder meerprijs kiezen uit alle RAL-kleuren en spijlpunten zonder extra kosten. We willen tenslotte onze klanten het beste kunnen bieden. Op deze manier sluit ons hekwerk precies aan op de wensen die u voor ogen heeft. Maak voor het ontwerp, levering of installatie van hekwerk gebruik van de onze expertise.

Maatwerk hekwerk

Met onze maatwerk krijgt u hekwerk dat geheel aan uw wensen voldoen. Dat is onze uitdaging en daarom denken wij graag met u mee. Voor welk type hekwerk kiest u? Gaat u voor klassiek, tijdloos of houdt u meer van strak en modern. En is een hekwerk alleen voldoende of kiest u voor het totaalpakket met inrijpoort, poortautomatisering en hang –en sluitwerk? Wij horen graag uw wensen. Ontdek onze scherpe prijzen en aanbiedingen.

Type hekwerken

Op deze website vindt u een uitgebreide keuze van de verschillende type hekwerken die u bij ons kunt bestellen. Bovendien hebben wij een impressie-pagina waarin u ideeën kunt opdoen van onze hekwerken en poorten. Wilt u meer informatie of deskundig advies over onze poorten? Neem dan direct contact met ons op via 0413 – 21 07 11 of stuur een e-mail naar info@vanleurhekwerk.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.