Hekwerk

Van Leur Hekwerk heeft een groot aanbod in hekwerk en poorten. Voor een ieder hebben we wat, van klassiek strak en modern, tot tijdloos en industrie hekwerk. Gevestigd in Gemert (Brabant) zijn wij u met een deskundig en ervaren team, een uitgebreid assortiment in onze grote showroom en uitstekende service u graag van dienst. Wij gaan voor kwaliteit en daarom zijn onze hekwerken onderhoudsvrij doordat deze thermisch zijn verzinkt met daarna een 2-laags poedercoating in uw gewenste RAL-kleur. Er is hierbij geen sprake van enig prijsverschil of meerprijs. U kunt bij ons zonder meerprijs kiezen uit alle RAL-kleuren en spijlpunten zonder extra kosten. We willen tenslotte onze klanten het beste kunnen bieden. Op deze manier sluiten onze hekwerken precies aan op de wensen die u voor ogen heeft. Maak voor het ontwerp, levering of installatie van hekwerk gebruik van de onze expertise.

Maatwerk hekwerk

Met onze maatwerk krijgt u hekwerk dat geheel aan uw wensen voldoen. Dat is onze uitdaging en daarom denken wij graag met u mee. Voor welk type hekwerk kiest u? Gaat u voor klassiek, tijdloos of houdt u meer van strak en modern of industrie? En is een hekwerk alleen voldoende of kiest u voor het totaalpakket met inrijpoort, poortautomatisering en hang –en sluitwerk? Wij horen graag uw wensen. Ontdek onze scherpe prijzen en aanbiedingen.

Type hekwerken

Op deze website vindt u een uitgebreide keuze van de verschillende type hekwerken die u bij ons kunt bestellen. Bovendien hebben wij een impressie-pagina waarin u ideeën kunt opdoen van onze hekwerken en poorten. Wilt u meer informatie of deskundig advies over onze poorten? Neem dan direct contact met ons op via 0413 – 21 07 11 of stuur een e-mail naar info@vanleurhekwerk.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte-configurator

hekwerk offerte aanvragen

Wanneer u opzoek bent naar een hekwerk en/of poort wilt u graag weten waar u aan toe bent en uiteraard wat de kosten zullen zijn. U heeft in gedachten al voor u wat u misschien wilt of u bent opzoek naar diverse voorbeelden. Door onze unieke Offerte-configurator te gebruiken weet u precies wat de mogelijkheden zijn inclusief een duidelijke ontwerp tekening met een exacte prijs. In slechts enkele stappen navigeert u virtueel door de modellen en mogelijkheden. Zo beschikt u snel over een scherpe vrijblijvende prijsopgave. Benieuwd waar u aan toe bent? Start mijn gratis offerte

voorbeeld hekwerk
voorbeeld hekwerk
voorbeeld hekwerk

Wilt u meer foto’s bekijken ga dan naar onze impressie pagina.

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

U kunt door onderstaand formulier in te vullen uw vraag stellen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen zodat we u kunnen voorzien van een antwoord en een gedegen advies.

landing informatie
Bezig met versturen

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
HekkenHekwerk HelmondElektrische poortenAutomatische poortenTuinpoortenSmeedijzeren hekkenSierhekwerk BrabantProteco poortautomatiseringPoort automatiseren prijsLaag hekwerk