Tijdloze hekwerken en poorten

Tijdloze hekwerken op maat vervaardigen betekent voor u dat u bij ons alle kanten op kunt. Wanneer u kiest voor een tijdloos hekwerk en/of een tijdloze poort, raakt u er niet snel op uitgekeken. De tijdloze modellen passen vrijwel bij elk type woning.

Groot aanbod

Van Leur Hekwerk heeft een groot aanbod in tijdloze hekwerken en poorten. De tijdloze stijl is erg populair, blijft neutraal en biedt diversen verschillende mogelijkheden. In onze showroom hebben wij vele tijdloze modellen staan die u met eigen ogen kunt bekijken. Tijdloze hekwerken en poorten hebben een iets rustigere uitstraling en geven uw aanzicht een nette tijdloze uitstraling.

Kwaliteit op maat

Al onze tijdloze hekwerken en poorten zijn volledig op maat verkrijgbaar. Zo heeft u de beste uitstraling en mooiste pasvorm voor uw terrein. Kwalitatief hoogwaardige materialen staan garant voor duurzaamheid, stevigheid en jarenlang gebruiksgemak. Ook onze standaard modellen zijn uiteraard nog aanpasbaar aan uw wensen. Na overeenkomst komen we de situatie bekijken en zorgen we meteen dat alles perfect wordt ingemeten zodat u zeker bent van een passend resultaat.

Mogelijkheden

Wilt u uw poort automatisch laten openen en sluiten d.m.v. een handzender, smartphone of tablet? Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wilt u communiceren met een bezoeker? Dan is een videofoon of intercom een mogelijkheid. Evenals brievenbussen, tuinverlichting en andere accessoires. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Kijk dan eens op de mogelijkheden pagina. Hier vindt u een compleet overzicht.

Eigen ideeën?

Natuurlijk kunt u ook uw eigen ideeën en wensen doorvoeren in uw tijdloze hekwerk of tijdloze inrijpoort. We bespreken graag met u de mogelijkheden. Samen kunnen we vervolgens een invulling geven en tot een mooi uniek geheel komen. Heeft u een eigen voorbeeld, foto of tekening? Dan bent u bij Van Leur Hekwerk aan het juiste adres. We kunnen met dit uitgangspunt precies de poort of hekwerk dat u in gedachten heeft realiseren.

Voorbeelden tijdloze hekwerken en poorten

Voor meer foto’s bekijk onze impressie pagina.

Klantenreacties