Moderne hekwerken en poorten

Moderne hekwerken op maat vervaardigen betekent voor u dat u bij ons alle kanten op kunt. Wanneer u kiest voor een modern hekwerk en/of een moderne poort, raakt u er niet snel op uitgekeken. De moderne modellen kunnen zeer eenvoudig zijn of juist heel geavanceerd. Aan u de keus!

Groot aanbod

Van Leur Hekwerk heeft een groot aanbod in moderne hekwerken en poorten. De moderne stijl is erg populair, onderscheidt zich met het strakke uiterlijk en biedt diversen verschillende mogelijkheden. In onze showroom hebben wij vele moderne modellen staan die u met eigen ogen kunt bekijken. Moderne hekwerken en poorten hebben een iets rustigere uitstraling en geven uw aanzicht een nette moderne uitstraling.

Kwaliteit op maat

Al onze moderne hekwerken en poorten zijn volledig op maat verkrijgbaar. Zo heeft u de beste uitstraling en mooiste pasvorm voor uw terrein. Kwalitatief hoogwaardige materialen staan garant voor duurzaamheid, stevigheid en jarenlang gebruiksgemak. Ook onze standaard modellen zijn uiteraard nog aanpasbaar aan uw wensen. Na overeenkomst komen we de situatie bekijken en zorgen we meteen dat alles perfect wordt ingemeten zodat u zeker bent van een passend resultaat.

Mogelijkheden

Wilt u uw poort automatisch laten openen en sluiten d.m.v. een handzender, smartphone of tablet? Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wilt u communiceren met een bezoeker? Dan is een videofoon of intercom een mogelijkheid. Evenals brievenbussen, tuinverlichting en andere accessoires. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Kijk dan eens op de mogelijkheden pagina. Hier vindt u een compleet overzicht.

Eigen ideeën?

Natuurlijk kunt u ook uw eigen ideeën en wensen doorvoeren in uw modern hekwerk of moderne inrijpoort. We bespreken graag met u de mogelijkheden. Samen kunnen we vervolgens een invulling geven en tot een mooi uniek geheel komen. Heeft u een eigen voorbeeld, foto of tekening? Dan bent u bij Van Leur Hekwerk aan het juiste adres. We kunnen met dit uitgangspunt precies de poort of hekwerk dat u in gedachten heeft realiseren.

Voorbeelden moderne hekwerken en poorten

Voor meer foto’s bekijk onze impressie pagina.

Klantenreacties