Hekwerk Eindhoven

Hekwerk in Eindhoven – Scherpe prijzen, ervaring en snelle service

U woont in Eindhoven en bent opzoek naar hekwerk of een poort? Dan bent u bij Van Leur Hekwerk aan het goede adres. Wij denken graag met u mee en voorzien u van een gedegen advies in onze grote showroom of bij u op locatie in Eindhoven. U kunt bij ons terecht voor alle soorten hekwerken en poorten. Van klassiek, tijdloos, modern tot industrieel. Met meer dan 20 jaar ervaring en onze eigen fabricage, bent u zeker van een specialist die aan uw wensen kan voldoen. Onze eigen gespecialiseerde montage-, installatie- en service teams staan voor u klaar. Van Leur Hekwerk is dan ook niet voor niets ook een begrip in het leveren en plaatsen van hekwerken en poorten in Eindhoven.

Onze werkwijze en service

Of u nu kiest voor een klassiek, tijdloos of modern hekwerk of poort, samen met u zullen we alle mogelijkheden doornemen. Vervolgens wanneer u verder wilt zorgen wij dat we alle maten hebben opgenomen op uw locatie, en zullen we de productie gaan starten. Wanneer uw hekwerk en/of poort gereed is maken we samen met u een afspraak om het indien gewenst door onze ervaren monteurs in te laten monteren. Uiteraard kunnen we ook alleen leveren of kunt u uw bestelling bij ons afhalen.

Modellen

Op deze website vindt u een uitgebreide keuze van de modellen die u bij ons kunt bestellen. Bovendien hebben wij een impressie-pagina waarin u ideeën kunt opdoen van onze hekken en poorten. Wilt u meer informatie of deskundig advies over onze poorten? Neem dan direct contact met ons op via 0413 – 21 07 11 of stuur een e-mail naar info@vanleurhekwerk.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte-configurator

Hekwerk Eindhoven offerte aanvragen

Wanneer u opzoek bent naar een hekwerk en/of poort wilt u graag weten waar u aan toe bent en uiteraard wat de kosten zullen zijn. U heeft in gedachten al voor u wat u misschien wilt of u bent opzoek naar diverse voorbeelden. Door onze unieke Offerte-configurator te gebruiken weet u precies wat de mogelijkheden zijn inclusief een duidelijke ontwerp tekening met een exacte prijs. In slechts enkele stappen navigeert u virtueel door de modellen en mogelijkheden. Zo beschikt u snel over een scherpe vrijblijvende prijsopgave. Benieuwd waar u aan toe bent? Start mijn gratis offerte

Hekwerk Eindhoven
Hekwerk Eindhoven
Hekwerk Eindhoven

Wilt u meer foto’s bekijken ga dan naar onze impressie pagina.

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

U kunt door onderstaand formulier in te vullen uw vraag stellen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen zodat we u kunnen voorzien van een antwoord en een gedegen advies.

landing informatie
Bezig met versturen

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
IJzeren poortHekwerk EindhovenElektrische poortAutomatische poortTuinmuur stapelblokkenSmeedijzer hekwerkSierhekwerkPenantenInrijpoorten prijzenIJzeren hekken

Werkgebied Eindhoven

Plaats: Eindhoven
Gemeente: Eindhoven
Wijken:
Binnenstad, Centrum TU-terrein, Centrum De Witte Dame, Tongelre, Oud-Tongelre, Stratum, Oud-Stratum, Woensel Zuid, Woensel Noord, Strijp, Gestel, Eindhoven Noord, Eindhoven Zuid,

Wat klanten zeggen

Ik en mijn vrouw zijn op zoek geweest naar een omheining voor onze tuin. Na het zoeken op internet kwamen we snel uit bij Van Leur Hewerk. Nadat ik een afspraak had gemaakt ben ik langs geweest in de indrukwekkende showroom om advies te vragen en daarna werd er dezelfde dag nog een tekening gemaakt van het plan. Nadat ik goedkeuring had gegeven kwam Van Leur Hekwerk het geheel plaatsen. We zijn er erg blij mee. Bedankt voor de gastvrijheid.
– H. Van Kempen uit Eindhoven