Hekopener

U wilt een hekopener kopen. U bent bij ons aan het juiste adres!

Van Leur Hekwerk heeft ruim 20 jaar ervaring in automatische hekopeners. Wij leveren nog steeds dezelfde hekopeners met de rede dat er gewoon geen betere te verkrijgen is. Eigenlijk nooit storingen en een betaalbare prijs maakt het voor een particulier of installateur erg interessant. Wanneer u uw toegangspoort wilt automatiseren hebben wij voor iedere toegangspoort een hekopener in ons assortiment.

hekopener poortopener

Hekopeners

Onze hekopeners zijn gemaakt van robuuste materialen welke onderhoudsarm zijn. Zo beschikt u over een hekopener waar u op kunt vertrouwen. Tevens heeft het de functie om uw terrein af te sluiten. Naast onze prachtige poorten kunnen wij uw toegang perfect veilig maken. Met een Proteco hekopener heeft u de zekerheid dat deze veiligheid aanzienlijk wordt verhoogd. Niet te vergeten geeft het u meer comfort. U kunt bij ons ook uitgebreid assortiment vinden van accessoires waarmee u uw hekopener systeem kunt uitbreiden.

Welk type hekopener past bij u?

Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit en daarom kiest u bij ons voor een Proteco hekopener. Deze zijn er in diversen uitvoeringen zoals:

Hekopener monteren

U kunt onze hekopeners zelf installeren doormiddel van onze eigen Nederlandstalige handleiding. Uiteraard kunnen wij ook de montage verzorgen door onze eigen ervaren monteurs. Onze hekopeners zijn bij ons altijd op voorraad en indien gewenst kunnen wij altijd op zeer korte termijnen een montage afspraak inplannen.

Heeft u vragen over hekopeners?

U kunt door onderstaand formulier in te vullen uw vraag stellen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen zodat we u kunnen voorzien van een antwoord en een gedegen advies.

landing informatie
Bezig met versturen