Elektrische poorten

Bent u op zoek naar een elektrische poorten voor zakelijk of particulier gebruik die elektronisch bediend wordt? Dan bent u bij Van Leur Hekwerk op het juiste adres. Een elektrische poort zorgt voor een mooie uitstraling van uw huis of terrein. Daarnaast worden personen of auto’s tegengehouden waarvan u niet wilt dat ze op uw terrein of in huis komen. Van Leur Hekwerk is de hekwerkspecialist uit Brabant met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn actief in heel Nederland, Duitsland, België en zelfs buiten Europa en beschikken naast de fabricage over een gespecialiseerd eigen montage-, installatie- en service team. Je hebt vanaf nu één adres voorzien van de juiste ervaring, laatste technieken en aan jouw wensen waar wij aan kunnen voldoen. Wij hebben een breed aanbod aan elektrische poorten van zeer goede kwaliteit. Trots kunnen wij je u mededelen dat wij sinds 01-11-15 officieel Proteco distributeur zijn van Nederland en hiermee verder gaan onder de naam Proteco Nederland. Op deze manier kunnen wij je nóg beter van dienst zijn voor je elektrische poort.

Uw elektrische poorten geheel naar uw wensen

Bij Van Leur Hekwerk heeft u een uitgebreide keuze van diverse uitvoeringen van elektrische poorten die u geheel naar uw wensen kunt samenstellen. Zo kunt u er ook voor kiezen om toegangscontrole aan uw elektrische poorten toe te voegen waardoor u ten alle tijden en overal kunt zien wie er aan uw poort of huis staat. Zo kunt u zelf bepalen welke personen en/of voertuigen toegang kunnen krijgen tot uw terrein. Wilt u graag de poort automatisch vanuit binnen bedienen is dit mogelijk door middel van een handzender. U heeft dan de mogelijkheid om de poort te openen of te sluiten. Een elektrische poort bij ons voldoet aan de eisen en is zeer veilig doordat de poort automatisch opent wanneer de poort aan het sluiten is en er komt een object tussen de poort. Dankzij ons deskundig en ervaren team kunnen we voor u de beste opties op een rijtje zetten. Op de poortopeners pagina kunt u de verschillende modellen bekijken. p de poortopeners pagina kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken.

Modellen

Bij Van Leur Hekwerk heeft u de keuze uit diverse modellen elektrische poorten. Voor alle elektrische poorten hebben wij een oplossing. Dit zijn de modellen die wij leveren:

Alle elektrische poorten hebben verschillende kwaliteiten, zoals kracht, lengte, in/boven de grond. Wilt u meer informatie of deskundig advies over onze elektrische poorten? Ga dan naar de elektrische poort pagina Of neem direct contact met ons op via 0413 – 21 07 11 of stuur een e-mail naar info@vanleurhekwerk.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

voorbeeld elektrische poorten
voorbeeld elektrische poorten
voorbeeld elektrische poorten

Wilt u meer foto’s bekijken ga dan naar onze impressie pagina.

Offerte-configurator

elektrische poorten offerte aanvragen

Wanneer u opzoek bent naar een hekwerk en/of poort wilt u graag weten waar u aan toe bent en uiteraard wat de kosten zullen zijn. U heeft in gedachten al voor u wat u misschien wilt of u bent opzoek naar diverse voorbeelden. Door onze unieke Offerte-configurator te gebruiken weet u precies wat de mogelijkheden zijn inclusief een duidelijke ontwerp tekening met een exacte prijs. In slechts enkele stappen navigeert u virtueel door de modellen en mogelijkheden. Zo beschikt u snel over een scherpe vrijblijvende prijsopgave. Benieuwd waar u aan toe bent? Start mijn gratis offerte

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

U kunt door onderstaand formulier in te vullen uw vraag stellen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen zodat we u kunnen voorzien van een antwoord en een gedegen advies.

landing informatie
Bezig met versturen

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
IJzeren tuinhekHekkenHekwerk HelmondHekwerkElektrische poortenAutomatische poortenTuinpoortenSmeedijzeren hekkenSierhekwerk BrabantProteco poortautomatiseringPoort automatiseren prijsLaag hekwerk